POSLOVNI PLAN
POSLOVNI PLAN
Početna > Elaborat > Demo verzija

Mišljenja i iskustva korisnikov softvera Elaborat

"Elaborat vas oslobodi znatnog dijela rutinskih zadataka kod izrade studija ekonomske isplativosti ulaganja. Korištenje ovog visokokvalitetnog alata vam pruži više vremena za pažljivo procjeno ulaganja, što je i suština učinkovite politike ulaganja."

dr. Karlo Rolih
LUKA KOPER, d.d.


Poslovni-plan - informacije

Demo verzija programa Elaborat ver. 7.8

Demo verzija je puno funkiconalna i vremenski ograničena. Program traži autorizaciju, koja se može dobiti od 7-15 sati na telefonu broj 00386 1 515 3193 ili putem elektronske pošte. Avtorizacijska koda važi od 1 do 3 dana i kasnije nije više upotrebljiva. Program instalirate na C:\ELABO7. Početna strana programa se otvara na slovenskom. Da bi promijenili jezik na hrvatski, na početnoj strani kliknite HRVATSKI JEZIK (CRO).

Elaborat - demo verzija

Pomoć otvarate sa tipkom F1. Nekoliko jednostavnih primjera poslovnih planova i investicijskih projekta izrađenih sa programom Elaborat možete naći ovdje. Iako su projekti urađeni na slovenskom jeziku, program če vam zip datoteke projekta otvoriti na hrvatskom jeziku (osim unijetih tekstova), ako ste odabrali hrvatski jezik sa opcijom "Podešavanja". (Početna strana; slo = Nastavitve!)

Poslovni načrt

Poslovni plan